Saya

Lisman SURYANEGARA

Aku seorang bobotoh dari Tasikmalaya. Mencoba hidup dan mengharapkan ridho-Nya dengan mencari seberkas ilmu… di negeri sakura!

4 Responses to Saya

  1. U. Suhendra says:

    Ass. Wr.Wb

    Cep Kumaha damang ? sareng keluarga daramang ?
    Nuhun atuh pami damang mah. Ngiring bingah deuih saurna Ade tos kenging damel di Jepang.

    Alhamdulillah urang bandung mah, terutami urang antapani, aya dina kawilujengan , murangkalih tos dibagi raport malih mah ayeuna teh nuju di Cilegon, kahijina ngisi liburan, kaduana alfin bade disepitan cenah dinten sabtu ping 5 jan 08.

    Aya wartos ti emah Acep bade diwisuda, jantenna iraha ? sareng kumaha perkawis emah ka jepang teh ? margi beritana simpang siur.

    Sementawis sakieu heula, kaleresan milarian “lisman Suryanegara” di google heg aya pisan.

    Salam kasadayana

    Kel. Antapani

  2. Eka Priatna says:

    Kang Lisman, damang kang? Ayeuna masih di Nippon atanapi tos mulih? Salamna bae ka keluarga. Iraha-iraha urang kempel deui, utamina sareng barudak PMR. Tos lami yeuh teu ngempel.

  3. Yus Priyadi says:

    Assalamualaikum wr.wb.

    mas pagi ini saya sangat terharu membaca “Jeritan Pengamen Cilik” , kalau itu kejadian nyata, tolong saya diinfo via japri alamat dari Topan.

    wass

    yuspriyadi usman
    yusman@trakindo.co.id

  4. Indra says:

    om saya indra keponakan om usep, rerima kasih ya uangnya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: